Dokumentarë historik për Heroin tonë Kombtar Gjergj Kastriotin Skenderbeun!

Ky është një dokumentarë historik për Heroin tonë Kombtar Gjergj Kastriotin Skenderbeun! Shikoni Videon më poshtë!

https://www.facebook.com/UebShqip/videos/1166941950148668/
Dokumentari Historik për Gjergj Kastriot Skenderbeun!

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *