Lezhë/ Planifikohet hapja e kursit për guidë turistike rajonale

TIRANË, 27 maj /ATSH/- Bashkia e Lezhës në bashkëpunim me Zyrën e Punësimit Lezhë po planifikojnë hapjen e një kursi për guidë turistike rajonale.

Ky është një shërbim i munguar në qarkun e Lezhës, por shumë i nevojshëm për drejtimin që ka zona, turizmin. Bashkia e Lezhës fton të gjithë personat e interesuar të cilët janë mbi moshën 18 vjeç që të regjistrohen për të përfituar kursin falas.

“Nëse je mbi 18 vjeç, zotëron gjuhë të huaj dhe je i apasionuar, atëherë ke mundësinë për t’u paraprirë guidave turistike”, thuhet në njoftimin e kësaj bashkie.

Kandidatët të cilët janë të interesuar duhet të drejtohen pranë Zyrës së Turizmit.

/m.z/e.caushi/ATA

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *