Qyteti Mesjetar i Artanës !

Shkruan: Shqipe HOXHA

The castle of Artana- Novobërda

Në pjesën lindore, terreni ngrihet gradualisht dhe kalon në një kodër tjetër më të vogël, në platenë e epërme, nën të cilën gjenden rrënojat e një kishe të madhe mesjetare të tipit katedrale.


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *