Categories
Tv & Filma

Aida Shtino, kritikon ashpër median shqiptare, bën deklaratën e papritur

Gazetarja Aisa Shtino në një intervistë për Dosja.al është shprehur se drejtues mediash në vendin tonë janë të shitur te pushteti. Ajo thekson se formatet televizive po shkojnë drejt falsitetit dhe fryrjeve boshe. Sipas saj nuk kanë përmbajtje. Nuk e di por me keqardhje e them se në vend të përmiresohet gjendja e televizionit dhe […]