alfabeti

Pellazgët shpikën shkrimin dhe alfabetin e parë në botë

Në historinë e alfabetit si më i vjetër përmendet ai egjiptian, krijuar rreth vitit 2900 p.e.s. Nga ky më pas…

2 years ago