More

  Avion Shqiptar

  - Advertisement -

  FOTOT/ Para 80 viteve kishte linjë ajrore Korçë-Tiranë

  Në vitin 1937, në Shqipëri operonte një kompani italiane fluturimi që quhej “Ala Littoria S.A.” Kompania kryente fluturimet Korçë-Tiranë dhe anasjelltas.
  - Advertisement -

  Must Read

  - Advertisement -