Categories
Lajme Politikë

Qeveria holandeze propozim për çeljen e negociatave me kusht

Qeveria e Holandës i ka dorëzuar sot parlamentit, opinionin me propozimin konkret në lidhje me çeljen e negociatave mes Shqipërisë dhe BE-së. Gazetari i Top Channel-it, Muhamed Veliu duke iu referuar burimeve diplomatike ka mundur të sigurojë detaje nga ky propozim. “Qeveria holandeze propozon hapjen e negociatave me kusht”, citohet nga një burim diplomatik. Kushtet […]