Tag: berat

  • Pashka në Berat, ceremonitë në kishat e vjetra të qytetit

    Pashka në Berat, ceremonitë në kishat e vjetra të qytetit

    Për të gjithë besimtarët ortodoksë në qytetin e Beratit, mesnata solli lajmin e gëzuar se “Krishti u ngjall”, e bashkë me të u ringjall edhe shpresa për botën. Ceremonia e Pashkës në Berat u kremtua në Katedralen “Shën Dhimitri” dhe u drejtua nga Mitropoliti i Beratit, Vlorës dhe Kaninës, imzot Ignati. Ceremonia e shenjtë u…