Tag: Bitcoin

  • Hakerët vjedhin 31 milionë dollarë në Bitcoin

    Hakerët vjedhin 31 milionë dollarë në Bitcoin

    Me vetëm një transaksion të vetëm, hakerat kanë vjedhur gati 31 milionë dollarë në Bitcoins nga një nga kompanitë tregtare më të mëdha të kriptocurrency në botë. Vjedhja, e cila preku Binancën, u krye me një sërë metodash që përfshinin phishing (manipulim) dhe viruset. “Hakerët ishin në gjendje të tërhiqnin 7,000 Bitcoin (30.9 milionë funte)…