Tag: Boronicat

  • Të mirat e boronicave për shëndetin

    Të mirat e boronicave për shëndetin

    Boronicat janë nga frutat më të shijshme dhe më të shëndetshme që ekzistojnë. Ato rekomandohen të konsumohen sa më shpesh të jetë e mundur pasi kanë efekt të pabesueshëm në organizmin e njeriut. Vlerat e tyre ushqyese mund të zvogëlojnë rrezikun e shumë sëmundjeve: Ngadalësojnë plakjen e trurit Ato janë të pasura me antioksidantë dhe…