Bota

SHBA dhe Rusia nuk bien dakord për paktin bërthamor INF

Shtetet e Bashkuara kundërshtuan të mërkurën një ofertë ruse për të shpëtuar traktatin historik që shërben për të mos lejuar…

2 years ago