Amerika

Evropa i vendos vizat SHBA-së, por duke nisur nga viti 2021

Bashkimi Europian tha se viza ETIAS është e vlefshme për tre vjet dhe i lejon amerikanët të hyjnë në zonën…

2 years ago

SHBA dhe Rusia nuk bien dakord për paktin bërthamor INF

Shtetet e Bashkuara kundërshtuan të mërkurën një ofertë ruse për të shpëtuar traktatin historik që shërben për të mos lejuar…

2 years ago

Marrëveshja Kosovë-Serbi, ja si e parashikojnë amerikanët

Marrëveshja Kosovë-Serbi, ja si e parashikojnë amerikanët

2 years ago