Evropa i vendos vizat SHBA-së, por duke nisur nga viti 2021

Bashkimi Europian tha se viza ETIAS është e vlefshme për tre vjet dhe i lejon amerikanët të hyjnë në zonën Shengen sa herë që është e nevojshme. Qytetarët amerikanë nuk do të mund të udhëtojnë pa vizë në vendet europiane duke nisur nga viti 2021. Bashkimi Europian njoftoi të premten se udhëtarët amerikanë do të… Continue reading Evropa i vendos vizat SHBA-së, por duke nisur nga viti 2021