Tag: Bujqesia

  • Krutja e Lushnjes, fshati i traditës së bujqësisë

    Krutja e Lushnjes, fshati i traditës së bujqësisë

    Zhvillimi bizneseve në turizëm dhe bujqësi, bëri që gazetarja Ilnisa Agolli të ndalej në fshatin Krutje të Lushnjes këtë herë përmes programit “100 fshatrat e Shqipërisë”. Ky program synon të koordinojë ndërhyrjet në hapësirën rurale me një qasje ndërsektoriale, duke alternuar investimet publike me donatorët dhe investimet private. Gjithçka ka ndryshuar këtu sa i takon…