Butrinti

Një vizitë në Butrintin e 1934-s, fotot e rralla nga zbulimet e Ugolinit

Një Butrint ndryshe nga ai që shohim sot...! Vendi duket i mbuluar nga bimët e egra dhe rrënojat duken aq…

1 year ago