Tag: duridet

  • “Gjurmë pellasgo-etruske në Itali”. Druidet Keltë /Video

    “Gjurmë pellasgo-etruske në Itali”. Druidet Keltë /Video

    Nga Kol Marku Pellasgët në Itali dhe Spoleto. Mali i shëjtë Monte Luco dhe besimi druid ( pylli i shëjtë i lisave). Në këtë rast, ju mund te shikoni filmin dokumentar me ide, regji dhe montazh të realizuar nga Kol Marku ( studues i antikitetit ). Ky dokumentar bën fjalë për gjurmë pellasgo – etruske…