Tag: enderro

  • Pse ëndërrojmë! Natyra e ëndërrimeve ende është një mister edhe pse

    Detyre Kursi Universiteti :”Aleksander Moisiu “ Fakulteti: Fakulteti i Edukimit Dega: EPF Kursi : Psikologji TEMA: ENDRRAT Pse Ëndërrojmë Natyra e ëndërrimeve ende është një mister edhe pse ato ekzistojnë, edhe pse të gjithë ëndërrojmë. Cfare jane endrrat? Si ndikojne endrrat ne psikologjine tone ?! Anet positive dhe negative ! Nje rast studimi Konkluzionet Është…