Tag: Shikoni ne enderr

  • Pse ëndërrojmë! Natyra e ëndërrimeve ende është një mister edhe pse

    Detyre Kursi Universiteti :”Aleksander Moisiu “ Fakulteti: Fakulteti i Edukimit Dega: EPF Kursi : Psikologji TEMA: ENDRRAT Pse Ëndërrojmë Natyra e ëndërrimeve ende është një mister edhe pse ato ekzistojnë, edhe pse të gjithë ëndërrojmë. Cfare jane endrrat? Si ndikojne endrrat ne psikologjine tone ?! Anet positive dhe negative ! Nje rast studimi Konkluzionet Është…

  • Shikon në ëndërr para? Ja çfarë kuptimi kanë ëndrrat e tilla

    Para se të tundësh kokën në shenjë mosbesimi me mendimin se ëndrrat nuk kanë ndikim në jetën tënde, ki parasysh se shkencëtarët kanë zbuluar së fundi se ëndrrat ndikojnë edhe në sjelljen tonë gjatë ditës. Në studimin e publikuar pak kohë më parë në revistën ‘Social Psychological and Personality Science’, një ekip i USA dhe…