Tag: Filma

  • 15 filmat për mbijetesën dhe optimizmin që janë idealë për këtë periudhë

    Ndërkohë që coronavirusi po merr jetën e mijëra njerëzve në gjithë botën dhe tashmë janë konfirmuar raste edhe në vendin tonë, duhet pasur kujdes dhe duhet vepruar me përgjegjësi, në mënyrë që të mos infektohemi apo të mos e shpërndajmë më shumë virusin. Për këtë arsye kufizimi lëvizjes dhe qëndrimi në shtëpi është një prej…

  • Përlotet Alketa Vejsiu: Kam jetuar në një shtëpi që fuste edhe ujë brenda

    Përlotet Alketa Vejsiu: Kam jetuar në një shtëpi që fuste edhe ujë brenda

    Teksa shpallte nismën për mbledhjen e kontributeve për ta bërë me shtëpi Xheison Baftin, i cili me paraqitjet e tij këtë vit “Në Kurthin e Piter Pan” ka fituar zemrat e të gjithë telespektatorëve, moderatorja Alketa Vejsiu u përlot. “Këto janë fjalë zemre. Gjatë këtyre ditëve jam përballur me të gjitha llojet e komenteve edhe…