15 filmat për mbijetesën dhe optimizmin që janë idealë për këtë periudhë

Ndërkohë që coronavirusi po merr jetën e mijëra njerëzve në gjithë botën dhe tashmë janë konfirmuar raste edhe në vendin tonë, duhet pasur kujdes dhe duhet vepruar me përgjegjësi, në mënyrë që të mos infektohemi apo të mos e shpërndajmë më shumë virusin.

Për këtë arsye kufizimi lëvizjes dhe qëndrimi në shtëpi është një prej metodave më të mira për të shmangur diçka të tillë. Dhe derisa qëndroni mbyllur keni kohë të mjaftueshme për të bërë shumë gjëra, ndërsa shikimi i filmave është një prej tyre.

Prandaj ju sjellim një listë të filmave që kanë të bëjnë me përpjekjet e njeriut për mbijetesë, në mënyrë që të ndiheni më optimistë.

 • Cast Away
 • The Shallows
 • The Revenant
 • Apocalypto
 • All Is Lost
 • Straw Dogs
 • 1917
 • Babel
 • Arctic
 • The Pursuit Of Happiness
 • Captain Phillips
 • Oldboy
 • Panic Room
 • 127 Hours
 • Life of Pi

Punoj shqip.info


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *