Shpresë në Itali/ 79-vjeçari shërohet nga CoVid-19 pasi mjekët i injektuan ilaçin kundër Ebola-s

Shpresa për kurimin e koronavirusit janë ngritur sot pasi një italian i infektuar i moshës 79-vjeçare u shërua me ndihmën e një ilaçi eksperimental të përdorur kundër Ebolas.

Mjekët i dhanë remdesivirin 79-vjeçarit, ku më pas efekti ishte shumë i sukseshëm pasi pacienti arriti të bëhej mirë.

Zyrtarët në Liguria në jug të Milanos njoftuan se ai ishte shëruar dhe mund të shkonte në shtëpi pas 12 ditësh në spital.

Ilaçi gjithashtu tregoi efekte pozitive edhe tek një grua e prekur me koronavirusi, shëndeti i të cilës ishte në gjendje kritike.


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *