Categories
Lajme

Pashka në Korçë, besimtarët mbushin sheshin para Katedrales

Kremtimi i Pashkës ortodokse në Korçë ka mbledhur mijëra besimtarë në shesh, para kishës katedrale. Besimtarët kanë pritur në mesnatë ringjalljen e Krishtit, pasi kanë ndjekur ceremoninë fetare të rastit, të drejtuar nga mitropoliti, imzot Joani, dhe kleri ortodoks. Së bashku me urimin, besimtarët kanë marrë flakën e shenjtë apo dritën e hyjit, që simbolizon […]