Categories
Lajme

Ethet e maturës, çfarë duhet të dinë gjimnazistët

Të gjithë kemi qenë maturantë dhe kur çdokush na thoshte se është e lehtë të bësh provimet, pasiguritë dhe frika ishin të mëdha. Kishim ëndrra dhe pasione që vareshin nga disa nota që nuk dihej se kush i vinte. Më pas një kombinim pikësh vendoste për të ardhmen tënde. Por pasi e kalon çdo gjë […]