Ethet e maturës, çfarë duhet të dinë gjimnazistët

Të gjithë kemi qenë maturantë dhe kur çdokush na thoshte se është e lehtë të bësh provimet, pasiguritë dhe frika ishin të mëdha.

Kishim ëndrra dhe pasione që vareshin nga disa nota që nuk dihej se kush i vinte. Më pas një kombinim pikësh vendoste për të ardhmen tënde.

Por pasi e kalon çdo gjë duket e thjesht dhe e qartë. Por “ethet” e maturës i kanë kapur maturantët edhe këtë vit. Mbi këtë eksperiencë një gjimnaziste si dhe një pedagoge flasin për mikrofonin e “Trending”.

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *