Tag: Gjon Muharremaj

  • Talenti shqiptar magjeps jurinë e “The Voice 8” në Francë /Video

    Talenti shqiptar magjeps jurinë e “The Voice 8” në Francë /Video

    Talenti shqiptar Gjon Muharremaj ka magjepsur jurinë, por edhe publikun në “Voice of France”, me interpretimin e “Rocket Man” të Elton John, duke kaluar në gjysmëfinalen e kompeticionit. Gjon Muharremaj, që njihet me emrin e artit “Gjon’s Tears” apo “Lotët e Gjonit”, i lindur në Zvicër, ka origjinë shqiptare, me babain nga Kosova dhe nënën…