Gjuha Arvanitase

Zhdukja e gjuhës kulturës dhe elementit arvanitas në greqi

Lidhja e arvanitasve në Greqi me në krye Aristidhin dhe pasuesin e tij Jorgo Miha dhe Jorgo Gjero do të…

1 year ago