Botime

Zhdukja e gjuhës kulturës dhe elementit arvanitas në greqi

Lidhja e arvanitasve në Greqi me në krye Aristidhin dhe pasuesin e tij Jorgo Miha dhe Jorgo Gjero do të…

1 year ago

Botimi i romanit “Mes dhembjes dhe krenarisë” të autorit Safet Hasani

ZEMËRBARDHËSIA E BARDHIT (Safet Hasani, MES DHEMBJES DHE  KRENARISË, roman, Lena, Prishtinë, 2019) Dorëshkrimin e prozës “MES DHEMBJES DHE  KRENARISË”,…

1 year ago