Hudhra është 100 herë më efikase sesa antibiotikët

Shtimi i hudhrës në shujta, sallata dhe gjëra tjera ushqimore e bën çdo gjë më të shijshme. Por, pavarësisht shijes së mahnitshme (ndonëse një pjesë e madhe nuk janë adhurues të erës), hudhra është gjithashtu një prej ushqimeve më të shëndetshme në planet. Në fakt, hudhra njihet si antibiotiku më i fuqishëm natyral që është… Continue reading Hudhra është 100 herë më efikase sesa antibiotikët