Categories
Kulturë Të gjitha

Hyritë e Ballkanit gjenden në Shkodër (Foto)

Në veri të Shqipërisë gjendet i fshehur një thesar: gjysmë milioni fotografi për kulturën, modën dhe historinë e vendit. Por imazhet e një bote të zhdukur ngaherë janë të fshehura mirë. Kush i kërkon – shpërblehet.