Tag: Interpretimi i nje endrre

  • Interpretimi i nje endrre sipas frojdit dhe jungut

    Interpretimi i nje endrre sipas Frojdit dhe Jungut C’jane endrrat? Endrrat dhe enderrimi jane nder format me te lashta shpirterore te njeriut. Po ashtu,edhe interesimi per njohjen dhe shpjegimin e tyre eshte mjaft i lashte. Gjurmimet e para te endrrave tregojne se keto u konsideruan sekrete te shpirtit,ketyre u eshte dhene shpesh nje kuptim magjik.…