Tag: ishull lezhë

  • Ishull-Lezhë, atraksioni turistik mes sekreteve historike

    Ishull-Lezhë, atraksioni turistik mes sekreteve historike

    Çfarë ka mbetur nga historia në fshatin Ishull-Lezhë? Çfarë bëhet me ndërtesën e famshme të Kontit Galeazzo Çiano? Me vendin e preferuar të Enver Hoxhës dhe Mehmet Shehut? E kaluara dhe tradita, vazhdon të ruhet ende jo vetëm në rezidencën e famshme të Hotel Gjuetisë por edhe në natyrën fantastike që karakterizon këtë fshat. Ilnisa…