Tag: Kina

  • Virusi vdekjeprurës/ Çfarë dihet deri më tani?

    Kina dhe e gjithë bota janë në alarm për shkak të një virusi që ka shpërthyer ku deri më tani janë konfirmuar 17 të vdekur. Ku është përhapur virusin vdekjeprurës? Këtu keni një hartë që tregon pjesën më të madhe të vendeve ku është përhapur virusi. Filloi në Wuhan, por pasi që është një qendër…