More

  kode

  - Advertisement -

  Këtë vitë i jepet fund kodeve të huaja telefonike në Kosovë

  Kosova përfundimisht në fillim të vitit 2019 pritet të bëjë largimin e të gjitha kodeve të huaja telefonike dhe të përdor vetëm kodin telefonik të Kosovës +383, bëjnë të ditur përfaqësues të Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP).
  - Advertisement -

  Must Read

  - Advertisement -