Ç’po ndodh? Facebook, Instagram dhe Whatsapp bien në gjithë botën

Facebook, Instagram dhe Whatsapp probleme në të gjithë botën. Russia Today shkruan sot se shërbimet e Facebook po përjetojnë vështirësi teknike, me përdoruesit në Evropë, Malajzi dhe disa pjesë të SHBA-ve që raportojnë mungesën e qasjes në Facebook, Instagram dhe Whatsapp. Problemet janë vënë re edhe në Shqipëri, pasi qasja në “Facebbok” është bërë e… Continue reading Ç’po ndodh? Facebook, Instagram dhe Whatsapp bien në gjithë botën