Categories
E Ardhmja Shkencë

Zhvillohet udhëtimi i parë në kohë me një kompjuter kuantik

Një kompjuter kuantik ka mundësuar udhëtimin e parë pas në kohë, duke u kthyer në të shkuarën për një fraksion sekonde, duke shkelur kështu një prej ligjeve të fizikës, që e paraqet kohën si një shigjetë që mund të ecë vetëm nga e kaluar drejt të ardhmes dhe asnjëherë anasjelltas. Ky studim i publikuar në […]