Tag: netflix

  • Netflix më shumë se kurrë në konkurrencën e artit të shtatë

    Netflix më shumë se kurrë në konkurrencën e artit të shtatë

    Netfilx vazhdimisht po mundohet të bëhet pjesë e gjigantëve të kinemasë amerikane, të cilët së shpejti duhet të rishikojnë kushtet e pranimit të filmave të tij në Oscar, disa ditë pasi Departamenti amerikan i Drejtësisë në mënyrë të papritur dha mbështetjen e tij për gjigantin e transmetimit. Akademia e fuqishme amerikane e Arteve dhe Shkencave…