Paris

Sërish protesta në Paris; Jelekverdhët dëmtojnë dyqane dhe lëshojnë tymuese

Jelekverdhët janë rikthyer në rrugët e Parisit e në afërsi të harkut të triumfit, ku sulmoi dhe disa dyqane, turma…

2 years ago