Qepa

Qepa dhe mrekullitë e saj shëndetësore

Ndryshe qepa konsiderohet nga mjekësia popullore e shumë shteteve të botës si një lëndë profilaktike, kurative, kundër sëmundjeve infektive, ngjitëse.…

2 years ago

Lëngu i qepës, disa sekrete për ta përdorur si kurues

Lëngu i qepës është një pije jo shumë e dashur dhe e padëgjuar. Por, pasi të lexoni këtë lajm, do…

2 years ago