More

  Rama

  - Advertisement -

  Dy ministra nga Kosova, analistët dhe qytetarët e mirëpresin vendimin e Ramës

  Emërimi i dy shtetasve të Kosovës në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe atë të Arsimit, Rinisë dhe Sportit në Qeverinë e Shqipërisë, ka ngjallur reagime pozitive te kosovarët.
  - Advertisement -

  Must Read

  - Advertisement -