Categories
Gatime Tradicionale Jetë

Biba me oriz në saç – Receta tradicionale myzeqare

Është mbretëresha e gatimeve myzeqare, që sundon tavolinat për 3 muaj në vit, për shekuj me radhë.Ky gatim është patentë unikale dhe origjinale e kësaj kuzhine, me shije fantastike, të papërsëritshme!Është një recetë autentike myzeqare, në veçanti, e zonës së Fierit, e trashëguar brez pas brezi, nganënat dhe amvisat. Gatuhet vetëm në Myzeqe. Tradita e […]