Categories
Jetë Shëndeti

Përdorimi i bimëve të egra

Bimët e egëra janë të pasura me vitaminë C dhe substanca bioaktive të cilat sjellin energji dhe gjallëri në trupin tonë. Këto bimë kanë edhe veti terapeutike, prandaj mund të përdoren në çajra apo edhe të kombinuara me bimë të tjera mjekësore. Rodhja: Bimë barishtore një vjeçare përdoret shpesh në fizioterapi, por edhe ne kuzhinën e […]