Categories
Shëndeti

Shafrani, bima e mrekullive edhe Erëza më e shtrenjtë në botë që lufton sëmundjet më të rrezikshme!

Shafrani është i njohur që prej 3000 vitesh dhe sot ai përdoret për kurimin e më shumë se 90 sëmundjeve. Nxehtësia e tij është më fortë se shtrëngimi i tij, vaji i tij është qetësues. Nëse përzihet me bimë tjetër, atij jo vetëm nuk i humbet asgjë, por është ruajtës dhe forcon organet e brendshme […]