Tag: Sherohu

  • Si të largoni dhimbjen e kokës pa ilaçe

    Si të largoni dhimbjen e kokës pa ilaçe

    Dhimbjet e kokës shpesh nuk shkaktohen nga sëmundje, por nga patogjenë që janë pjesë e jetës së përditshme. Pothuajse çdo familje ka të paktën një ilaç për dhimbjen e kokës në farmacinë e tyre familjare. Por marrja e tepërt e pilulave nuk është e shëndetshme, dhe disa përbërës dhe metoda natyrale mund të shërojnë dhimbjet…

  • Shafrani, bima e mrekullive edhe Erëza më e shtrenjtë në botë që lufton sëmundjet më të rrezikshme!

    Shafrani, bima e mrekullive edhe Erëza më e shtrenjtë në botë që lufton sëmundjet më të rrezikshme!

    Shafrani është i njohur që prej 3000 vitesh dhe sot ai përdoret për kurimin e më shumë se 90 sëmundjeve. Nxehtësia e tij është më fortë se shtrëngimi i tij, vaji i tij është qetësues. Nëse përzihet me bimë tjetër, atij jo vetëm nuk i humbet asgjë, por është ruajtës dhe forcon organet e brendshme…