Categories
Lajme

Spartak Ngjela Çfarë na tregoi samiti i Berlinit

E shihni se si operon politika serbe sot në lidhje me Kosovën?E patë dje presidentin serb të kapitulluar pas samitit të Berlinit.Por, ai sërish tha: “në do të qëndrojmë”Njëlloj si psikologjia e Milosheviçit. Kur Ollbruk i tha Milosheviçit në vitin 1999 se “ti do bombardohesh”, ky as që pyeti fare dhe qëndroi si stoik, i […]