Categories
Thënie

Thënie për mësuesit. Dita e mësuesve, 7 Marsi

Shprehje per mesuesit. Dita e mesuesve, 7 Marsi. “Teknologjia eshte vetem mjet. Per te bere qe femijet te punojne sebashku dhe te motivohen, mesuesi eshte me i rendesishmi”. – Bill Gates “Eshte arti suprem i mesuesit, te ngjalle kenaqesi ne shprehjen kreative dhe dituri”. – Ajnshtajn “Mesuesi gjithmone fillon me gjetje gabimesh. Por nxenesi shikon merita pozitive […]