Më shum

  Thënie për mësuesit. Dita e mësuesve, 7 Marsi

  Shprehje per mesuesit. Dita e mesuesve, 7 Marsi.

  “Teknologjia eshte vetem mjet. Per te bere qe femijet te punojne sebashku dhe te motivohen, mesuesi eshte me i rendesishmi”. – Bill Gates

  “Eshte arti suprem i mesuesit, te ngjalle kenaqesi ne shprehjen kreative dhe dituri”. – Ajnshtajn

  “Mesuesi gjithmone fillon me gjetje gabimesh. Por nxenesi shikon merita pozitive ne gjithcka”. – George Vilhelm Fredrih Hegel 

  “Vlera e mesuesit dhe pesha e qiellit nuk maten kurre”.  – Konfuci

  “Nje mesues i mire eshte si nje qiri: Ai konsumon vetveten per t’ua ndricuar rrugen te tjereve.”– Anonime

  “Mesuesi prek perjetesine. Kurre nuk mund te thuhet se ku perfundon influenca e tij”. – Henry Adams

  “Endrra  fillon  me  nje  mesues  i  cili  beson  ne ju, i  cili  ju  shtyn  dhe  ju shpie ne nje plato tjeter, nganjehere  ju  ngacmon  me  nje  shkop  te  mprehte  te  quajtur ‘e verteta’.” – Dan Rathe

  “Shkolla vlen aq sa vlen arsimtari i saj” – Fridrih Adolf Vilhelm Disterveg

  “Ai njeri qe i bene te lehta gjerat e veshtira eshte vetem mesuesi”. – Ralph Waldo Emerson

  “Mesuesi  eshte perhapesi i drites”. – Luigj Gurakuqi

  “Mesimdhenia eshte profesioni ndoshta me i cmuar, me i dobishem per bashkesine dhe ka ndikim me te madh ne lumturine e perbashket”.  – Etiene Cabe

  “Secila fjale qe flet mesuesi duhet te jete mesim, secili hap qe ben ai duhet te jete shembull i mire”. – Jean-Baptiste de La Salle

  “Mesuesit me te mire mesojne nga zemra e jo nga libri”  – Anonime

  “Kush guxon te jape mesim, kurre nuk duhet te pushoje se mesuari”. – John Cotton  Dana

  “Mesuesi eshte ai qe te hap deren, ne te cilen ti  duhet te hysh vet”. – Kineze

  Latest news

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  Related news

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here