Thënie Kombëtare: Horald Whitehall (Profesor i linguistikës anglo gjermane)

“Shqipja është dega më e vjetër e trungut të familjes së gjuhëve indoevropiane. 
Si e tillë, ajo nuk është degëzuar më tutje, por ka mbetur si gjuhë e parë dhe e vetmuar.”

Horald Whitehall-it, profesor i linguistikës anglo gjermane

në universitetin Indiana (SHBA)./shqip.info

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *