Urime për Ditën e Verës gëzuar ditën e verës

  1. Gëzuar Ditën e Verës ju përshëndes me margaritat e ballkonit tim. Shëndet e diell në jetët tuaja sot e përgjithmonë.
  2. “Të dashur miq, Gëzuar Ditën e Verës! Uroj që ngjyrat dhe tingujt e mrekullueshëm pranverorë të përtërijnë optimizmin, shpresën dhe gëzimin në familjet dhe zemrën e secilit prej jush!,”
  3. Gezuar te gjitheve Diten e Veres! Uroj te kaloni sa me bukur me familjet tuaja dhe elbasanlliet te na dergojne ndonje bollokume 

Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *