More

  Vilë Bashtova e Kavajës dhe kështjella e rrallë në Shqipëri

  Një udhëtim në Vilë Bashtovë të Kavajës, vetëm 10-të km larg autostradës Durrës-Rrogozhinë është destinacioni tjetër që Ilnisa Agolli përmes projektit “100 fshatrat turistike të Shqipërisë”, na zbulon sot.

  Një fshat që konsiderohet i vetmi në Ballkan, për natyren dhe kështjellën e rrallë që gjendet aty. Por sa jemi në dijeni për këtë fshat mahnitës në bukuritë dhe diversitetin që ofron?

  Po për fortesën-epiqendër turistike kaq tërheqëse për t’u vizituar dhe lënë në harresë? Po në fshat çfarë ndodh a ka me banorë?

  Njihuni me këtë një tjetër stacion te zhvillimit! Motori i turizmit është gjithmonë përpara duke na ndihmuar në zbulimin e këtyre minierave te bukurisë në Fshatrat e Shqipërisë./Top Channel

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here