Më shum

  Duajeni veten tuaj

  Mirëqenia përfshin shprehjen e ndjenjave tuaja në një mënyrë të pjekur dhe të përgjegjshme. Emocionet tuaja janë aspekti më i vështirë i zotërimit të qenies tuaj biologjike për të luajtur lojën e jetës brenda këtij sistemi të vetëdijes.

  Emocionet janë si interpretime muzikore që luhen në një piano të gjatë dy km – ju duhet të mësoni se si të luani të gjithë çelësat, jo thjesht të shtypni disa, ose prekni me shpejtësi çelësat, ose të mos bëni sipërmarrje për të mos luajtur ndonjë prej tyre.

  Ju duhet të pohoni se e doni veten; që ju keni të drejtë të jetoni një jetë të këndshme, të shëndetshme dhe të sigurtë; dhe që rrethanat tuaja të tanishme janë rezultat i vullnetit tuaj. Ndërsa vazhdojmë të theksojmë, dashuria për veten dhe vetë-pranimi janë qëndrime shumë thelbësore për krijimin e një përvoje pozitive dhe shpërblyese në lidhje me trupin e njeriut. Dhe, sa më shumë të jeni në gjendje ta doni veten, aq më shumë do të duhet të vini në dyshim zgjedhjet tuaja.

  Pse, nëse e doni veten, do t’i nënshtroheshit situatave të pakëndshme, të paplotshme? Ndërgjegjësimi është aftësia për të vëzhguar dhe vërejtur atë që po ndodh dhe më pas për të shfrytëzuar praktikisht vlerësimet tuaja, të gjitha këto çojnë në një zgjerim të vetëdijes, besimit në vetvete dhe fuqizimit personal.

  Latest news

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  Related news

  Cohu Shqiptar!

  Në këmbë o Shqiptar që vendin tuaj e doni, Pash atë gjak që kanë derdh t´parët fjalën...

  “Atje në Nikaj – Mërtur ”, titullohet kënga më e re nga Gjergj Gjonaj

  Këngëtari Gjergj Gjonaj ka sjellur projektin e tij më të ri muzikor. “Atje në Nikaj - Mërtur ”, titullohet...

  Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke

  SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN...

  Besnik Palnikaj dy fjalë për poetin e madh Gjergj Fishta , fjalë zemre.

  Gjergj Fishta është e para figurë që nderoi Shqipërinë ndërkombëtarisht duke u nominuar për çmimin Nobel. Prej ku lidhen retë...

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here